De officiële start van Kidspakhuis

11 maart 2021 de dag van inschrijving bij de KVK

Vele avonden hebben we al vergaderd, vele uren hebben we besteed aan het uitdenken van Kidspakhuis. Maar vandaag was dan de echte, officiële start! Vanmorgen vroeg vertrokken we naar Rotterdam. Een afspraak bij de Kamer van Koophandel was de reden van ons vroege vertrek. Dit hele concept begon in januari met wat wilde ideeën. Maar na veel brainstormen en veel support uit onze omgeving hebben we vandaag dan toch echt de stap genomen waar we beiden lang van hebben gedroomd.

Een eigen webshop! Gevuld met de mooiste items voor baby’s en kinderen. We zijn nu officieel een bedrijf, maar dat betekent niet dat we jullie volgende week al kunnen verwelkomen in onze webshop. We gaan de komende weken nog heel hard aan de slag om alles op tijd af krijgen voor de lancering. Eerder lieten we jullie weten de lanceringsdatum op 1 april te zetten, we zijn er achter gekomen dat dit geen realistische datum is. Daarom verschuiven we het een klein stukje. Een officieel bericht volgt nog. Maar we gaan jullie de komende periode wel meenemen in het proces naar de lanceringsdatum. Het leukste stukje komt er nu al snel aan, het inkopen van onze producten. Veel avonden hebben we rondgesnuffeld op internet, social media en andere kanalen op zoek naar de mooiste merken op het gebied van baby- en kinderstuff. We hebben een selectie voor jullie gemaakt. Wij zijn in ieder geval al erg enthousiast en we hopen jullie ook snel mee te kunnen nemen! Zodra we de producten hebben ingekocht gaan we de webshop op www.kidspakhuis.nl verder inrichten. Zijn jullie al nieuwsgierig? Laat het ons vooral weten door te reageren op deze blog, we vinden het leuk om te weten waar jullie benieuwd naar zijn.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste producten of ontwikkelingen? Schrijf je dan in via de website voor onze nieuwsbrief.

Liefs,

Marloes en Sarah

2 reacties op “De officiële start van Kidspakhuis

  1. Nanda zegt:

    Gefeliciteerd met jullie eigen bedrijf! Heel veel succes!
    Aan enthousiasme ontbreekt het in ieder geval niet!
    Ik ben benieuwd naar jullie kidspakhuis…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *