Een kijkje in het leven van Marloes

Kidspakhuis, de start van een nieuw avontuur deel 2

Hi! Wat leuk dat je de tijd neemt om deze blog te lezen. In de vorige blog konden jullie kennis maken met Sarah, mijn wederhelft op zakelijk gebied.

Vandaag wil ik jullie een klein kijkje geven in mijn leven. Ik ben Marloes, vrouw van Christiaan sinds 2018. We zijn samen sinds 2011 maar kennen elkaar al veel langer. Chris (zo noem ik hem dus altijd), ken ik eigenlijk al mijn hele leven. We woonden vroeger maar één straat van elkaar verwijderd. Omdat we bijna 5 jaar leeftijdsverschil hebben, speelden we vroeger niet echt samen in het speeltuintje voor mijn ouderlijk huis toentertijd. Het was soms zelfs zo dat ik hard naar binnen sjeesde als hij naar buiten kwam. Want ik als meisje van 4, was behoorlijk onder de indruk van al die grote kerels van 8/9 jaar oud. Grappig he? Toen ik samen met mijn ouders, broertje en zusje verhuisde naar de andere kant van het dorp, hebben we elkaar een hele tijd niet gezien. We zaten ook niet op dezelfde school in het dorp, dus we hadden ook geen reden om elkaar tegen te komen. Toen ik dertien jaar oud was, kreeg ik een bijbaantje bij de plaatselijke tomatenteler. En Chris werkte daar ook! Het duurde nog even voordat de vonk echt oversloeg, in 2011 kregen we officieel verkering en in 2015 trokken we, na mijn pabo-studie, samen in ons eerste huisje. Want ja, naast mijn werk bij Kidspakhuis ben ik juf! En wat is dát vak leuk!

Juli 2018 zijn Chris en ik op een bloedhete zomerdag getrouwd. Wat een feest was het! Een feest zonder alcohol voor mij, want een week voordat we trouwden kwamen we erachter dat er een minimensje in mijn buik groeide. Wat waren we verrast en blij! De fotograaf had het trouwens die dag al door hoor, maar vertelde het gelukkig aan niemand. Twee vriendinnen hadden ook een vaag vermoeden, maar er waren ook een aantal mensen die beweerden dat ik had gedronken op ons trouwfeest. Ik heb in ieder geval een aantal mensen goed voor de gek gehouden, want bij de aankondiging van de zwangerschap had bijna niemand het verwacht. In maart 2019 is Veerle geboren. Al vrij snel na de bevalling van Veerle raakte ik zwanger van haar zusje. Precies anderhalf jaar na de uitgerekende datum. Bijzonder he? Afgelopen september is Loïs geboren. De periode na de geboorte van Loïs was er een met heerlijk weer waardoor we veel naar buiten konden. Maar al snel werd het weer minder, de dagen korter, werden de corona regels weer aangescherpt en mocht er bijna geen bezoek meer langskomen. Ik genoot van het heerlijk lange verlof en het samenzijn met de meiden. Maar soms overviel het me dat ik naast de meiden vrij weinig om handen had. Waarom zou je dat willen hoor ik je denken? De zorg voor twee kindjes die beiden onder de twee jaar zijn is heftig genoeg? Dat is waar hoor, het soms best zwaar en intensief, maar juist daarom had ik iets voor mijzelf nodig. Ik begon met punniken en maakte van de punnikkoorden naamhangers. Mijn omgeving kreeg hier lucht van en al snel maakte ik wat naamhangers op bestelling. Het creatief bezig zijn gaf mij zoveel plezier dat ik het al snel aanbood via social media. Ik breidde het assortiment uit met maanlampjes en peg dolls. Zoals je in het vorige blog hebt kunnen lezen, raakten Sarah en ik al snel in gesprek en besloten we samen verder te gaan. Kidspakhuis was geboren! En wat ben ik trots! Ik hoop dat je je weg kunt vinden in onze webshop. Heb je vragen, stel ze gerust. We vinden het ook leuk om te weten wat je van onze webshop en de blogs vindt! Je kunt ons bereiken via de e-mail of social media. Veel shop- en leesplezier!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.