Fabelab

Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
 12,50
Aanbieding!

Eten en drinken

Fabelab – Slab blauw

 12,50
Uitverkocht
 19,95
Aanbieding!
Aanbieding!

Fabelab

Fabelab, een Deens merk wat in 2013 werd opgericht door de Oostenrijkse Michaela Weisskirchner-Barford. Zij heeft gestudeerd voor architect en is moeder van twee dochters. Het begon in 2013 allemaal met een multifunctionele deken wat ook de functie van een nestje of knuffel kon hebben.

Unieke kenmerken.

Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een hip merk uit het Deense Kopenhagen. Een creatief laboratorium waar unieke producten voor alledag ontstaan. De collectie van Fabelab kenmerkt zich door unieke kenmerken. De producten spreken de verbeelding en fantasie van je kleintje aan. Zo verzint jouw mini bij ieder Fabelab item een eigen verhaal. Haar werk als architect maar zeker ook haar kinderen zijn een inspiratiebron voor Michaela. De achtergrond die ze heeft verworven zet ze in om producten te creëren met een ruimtelijke vormgeving. Haar twee dochtertjes leveren haar dagelijks nieuwe inspiratie op om speelgoed of alledaagse artikelen te ontwerpen. Ze laat met de producten je verbeelding spreken waardoor de producten multifunctioneel en inspirerend zijn voor je kleintje. Met de producten van Fabelab, wordt je kleintje gestimuleerd te ontdekken, fantaseren en onderzoeken. Niet alle producten zijn wat het in het eerste oogopzicht lijkt. Alle producten zijn multifunctioneel en kunnen op verschillende manieren worden gebruikt en worden geïnterpreteerd.

Uitgangspunten.

Het Deense merk Fabelab werkt vanuit het uitgangspunt dat kinderen de toekomst zijn. Wij zijn degenen die ze op dit moment voorbereiden op die toekomst. Daarom vinden zij het belangrijk dat wij als volwassenen onze kleintjes het goede voorbeeld geven door ze te omringen met aantrekkelijke producten. Producten die op een eerlijke manier geproduceerd worden met een uitstekende kwaliteit. De producten van Fabelab worden geïnspireerd door allerlei verschillende culturen waardoor kinderen worden gestimuleerd open te staan voor wat op het eerste gezicht misschien vreemd lijkt of een onbekend uiterlijk heeft. Fabelab prikkelt de verbeeldingskracht door aantrekkelijke kleuren, ongebruikelijke toepassingen en bepaalde patronen te gebruiken.

Duurzaam.

Fabelab produceert ethisch verantwoord. Alle stoffen producten worden in India geproduceerd van organisch katoen in een gecertificeerd bedrijf. De verschillende accessoires worden gemaakt van de overblijfselen van de stoffen producten. Zo minimaliseren ze afval materiaal. Doordat de producten van Fabelab multifunctioneel in spel en gebruik zijn, wordt duurzaamheid ook gewaarborgd. Alles groeit met je kindje mee.

Kidspakhuis.

Ben jij al benieuwd naar dit fantastische Deense merk? Welke producten shop jij bij Kidspakhuis? We hebben onder andere deze prachtige badcape of hebben aantrekkelijke rammelaars voor jouw kindje. We hopen jouw pakketje met Fabelab items snel naar je te versturen.

Fabelab