Jabadabado

Aanbieding!
Aanbieding!
Uitverkocht
Jabadabado ; kwalitatief speelgoed aan huis gemaakt
Jabadabado, een hip en opkomend merk in Nederland. Het Zweedse bedrijf houdt zich vooral bezig met het ontwerpen van houten speelgoed voor kinderen, maar ook kinderkamer accessoires, kinderkamer meubilair en decoratie artikelen horen tot de producten die het Zweedse merk maakt en verkoopt. Jabadabado combineert een Scandinavisch design met een speels tintje en unieke patronen tot prachtige producten met eigentijdse kleuren. Jabadabado is een familiebedrijf wat is opgericht in 1993 door Eva en Calle, zij zijn echtgenoten van elkaar. Een gedeelde passie voor handgemaakt kinderspeelgoed en decoraties was het startschot voor Jabadabado. Het bedrijf is gegroeid en nog steeds groeiende in Scandinavië, maar ook Europa. 
De visie achter het bedrijf en de producten is dat hoogwaardige producten de ontwikkeling, speelsheid en fantasie van kinderen ondersteunen en ze een gevoel van plezier en geluk laten ervaren in hun kleine, magische wereld. 
Leuk om te weten is dat alle producten van Jabadabado ontwikkeld worden aan huis. De productie vindt plaats met zorgvuldig geselecteerde materialen van hoogwaardige kwaliteit. Er wordt veelal gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, denk hierbij aan hout en katoen. De producten zijn ontwikkeld met veel liefde en passie, ze zijn functioneel, hebben spannende vormen en innovatieve patronen. Zo is jouw kleintje altijd uitgedaagd in zijn/haar spel met speelgoed van Jabadabado. 

Welk product van Jabadabado is jouw favoriet?