Little Indians

Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
 9,95
Aanbieding!
 9,95
Aanbieding!
 9,95
Little indians

Little Indians is een hip, Hollands merk met baby- en kinderartikelen en werd in 2014 opgericht met één doel. De wereld een stukje mooier en duurzamer maken. Daarbij streven ze ernaar een wereld te creëren voor de kleintjes die past bij de lifestyle van de moderne moeder. Inmiddels is Little Indians uitgegroeid tot een lifestyle babymerk waarvan de producten een herkenbare uitstraling hebben. Little Indians streeft ernaar om de producten tijdloos te ontwerpen maar daarbij wel de hedendaagse trends te volgen. Dit resulteert zich in een tijdloze collectie items waarvan het grootste gedeelte ook unisex is

Fijn om te weten
De producten worden gemaakt van een selectie van de zachtste stoffen van biologisch katoen. Ze zorgen ervoor dat er op een verantwoorde manier gewerkt kan worden. De collecties zijn onder 100% fair trade omstandigheden geproduceerd. Zo hebben de producten een minimale impact op het milieu. Om dit te realiseren werkt het bedrijf samen met producenten die hetzelfde doel voor ogen hebben. De producten worden gemaakt van biologisch katoen wat heerlijk zacht is voor de babyhuid. En zorgt daarnaast voor een fijne pasvorm met veel draagcomfort. Kortom, alles wat je wil voor je mini toch?

Tot slot : Bij ons shop je van het fijne merk Little Indians de heerlijk zachte wafel pyjama’s in drie kleuren. Te weten Burlwoord, stoffige olijf en een heerlijk luipaardprintje. Daarnaast hebben wij stoere zonnebrillen in de kleuren blauw, groen en het luipaardprintje. Ook hebben wij haar speldjes en haar elastiekjes voor de zachte haartjes van je mini en fijne dekens in de kleuren pavement, cloud dancer en canyon clay, voor in het ledikantje van je kleintje. Welk product voeg jij toe aan je winkelmandje?