Meyco

Meyco

Meyco, het bedrijf wat sinds 1959 babyproducten ontwikkelt. Het merk Meyco staat voor hoogwaardige kwaliteit en alle producten zijn duurzaam in gebruik. Het bedrijf Meyco is vandaag de dag onderdeel van moederorganisatie B-boo baby & lifestyle. Het assortiment van Meyco is de laatste jaren enorm uitgebreid. Naast de zachte babydekens waar het bedrijf in 1959 mee begon, heeft het nu ook een enorm assortiment aan hydrofiele items, verzorgingsproducten, voetenzakken, autostoelhoezen, boxkleden, klamboes, slaapzakken, inbakerdoeken, babykameraankleding en nog veel meer.

Het bedrijf is gevestigd in Duitsland, maar staat onder Nederlandse leiding. Bij Meyco streven ze er naar om het allerbeste product te maken voor jouw kleintje. Smaak & stijl worden in het productieproces zeker meegenomen. Om de klant de vrijheid te geven om zelf items te combineren en daarmee dus eigenheid te creëren biedt Meyco mooie, kwalitatieve en complete collecties aan die perfect te mixen en matchen zijn. De producten van Meyco staan erom bekend dat ze basic, vernieuwend, uniek, betaalbaar en altijd veilig zijn. Daarnaast is Meyco er voor iedereen en uniek als geen ander!
Meyco produceert kwaliteitsproducten voor een scherpe prijs. Van basic witte hydrofiele luiers tot een panterprintje. Je vindt een aantal uniek Meyco producten terug in onze webshop. De kleuren en prints hebben we met grote zorgvuldigheid voor jullie samengesteld, zodat je ze naar eigen smaak kunt mixen en matchen. Zo stel je zelf jouw allermooiste productcombinaties samen. Wees creatief en combineer er op los! Welke producten van Meyco shop jij bij Kidspakhuis?