Swim Essentials

Swim-essentials-logo

Swim Essentials, dé opblaasartikelen voor je kleintje

Hét merk voor de zomer is toch wel Swim Essentials. Het merk staat bekend om allerlei zomer accessoires. Een aantal daarvan vind je in onze webshop. Bij Kidspakhuis shop je zwembandjes en opblaasbare zwembaden met eigentijdse designs. Zowel de zwembandjes als de opblaasbare zwembaden zijn ontworpen in unieke designs zodat je gegarandeerd bent van de hipste uitstraling deze zomer! Jouw kindje kan deze zomer genieten van Swim Essentials. Heb jij al zin in de zomer? Wat ons betreft kan hij niet snel genoeg beginnen!

Kwaliteit, uniciteit en veiligheid

De exclusieve producten voor de zomer van Swim Essentials zorgen voor waterpret bij je kleintje tijdens warme zomerdagen. Swim Essentials garandeert kwalitatief hoogwaardige producten. Alle producten voldoen aan de strengste Europese wet- en regelgeving. Alle producten worden zowel voor, tijdens als na de productie op gebreken geïnspecteerd. Fijn om te weten! Ieder product van Swim Essentials bevat een repair patch zodat je altijd je product kunt repareren bij kleine gaatjes.

 

Zwembandjes

Swim Essentials heeft de meest unieke zwembandjes ontworpen. Bij Kidspakhuis shop je deze hippe zwembandjes voor kinderen tussen de 0-2 jaar. Het geschikte gewicht van jouw kindje in deze leeftijdscategorie is 0-15 kg. De designs zijn door hun opvallende look een echte eyecatcher op het strand en in het zwembad. Bij Kidspakhuis shop je de zwembandjes in panterprint en een printje met walvissen. De zwembandjes van Swim Essentials zijn vrij van schadelijke chemicaliën en kwalitatief de best geteste zwembandjes op de markt. Verschillende testen die worden uitgevoerd voor, tijdens en na het productieproces dragen bij aan deze veiligheid.

Zwembaden

Heb jij ook al zo’n zin in de zomer? Met deze prachtige unieke Swim Essentials baby zwembaden is jouw kindje er in ieder geval helemaal klaar voor. Jouw tuin of terras is helemaal compleet met een prachtig opblaasbaar zwembad. Bij Kidspakhuis shop je deze fijne zwembaden in drie unieke designs die er voor zorgen dat jouw kindje zal genieten van het waterplezier. Kidspakhuis biedt ze aan in drie verschillende maten, allemaal met een uniek design. Daarnaast zijn er twee verschillende vormen verkrijgbaar. Zo shop je er altijd een die bij je past zodat jouw kindje deze zomer kan stralen!