Levertijd en verzenden

Kidspakhuis streeft er naar om producten die op werkdagen vóór 12.00 uur besteld zijn, diezelfde dag nog te verzenden. Gepersonaliseerde artikelen en pre-orders uitgezonderd. Voor gepersonaliseerde artikelen streven we naar een levertijd van 3-5 werkdagen. Op het daadwerkelijke moment van leveren hebben wij geen grip. Mocht er onverwachts iets voorvallen waardoor wij uw pakket niet volgens afspraak kunnen leveren nemen wij zo spoedig mogelijk contact met uw op.

De standaard verzendkosten tot €75,- bedragen €3,95.
Bij een bestedingswaarde van €75,- of meer, verzenden wij uw pakket gratis.
Bestellingen kunnen ook gratis worden afgehaald in overleg in Sommelsdijk of Stad aan het Haringvliet

 

Retourneren en Ruilen

We hopen natuurlijk dat u net zo enthousiast bent over uw product als wij. Mocht dat onverhoopt niet het geval zijn, heeft u het recht om zonder opgave van reden het artikel tot 14 dagen na ontvangst te retourneren. Als u gebruik wilt maken van dit recht, kunt u contact opnemen met ons via info@kidspakhuis.nl. U krijgt dan per mail verdere instructies. Het product dient met alle geleverde toebehoren in de originele staat en voorzien van originele labels/etiketten geretourneerd te worden. U dient zelf de retourkosten te betalen. Wij raden aan om voor het retourneren gebruik te maken van track and trace. Als wij het product binnen 14 dagen na aanmelding in goede orde hebben ontvangen, crediteren wij het door u betaalde bedrag binnen 14 dagen.

Uitzondering op bovenstaande:

  • Gepersonaliseerde artikelen die u via deze webshop koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.
  • Sale artikelen kunnen niet worden geretourneerd.
  • Spenen kunnen niet geretourneerd worden vanuit hygiënisch oogpunt.

Ruilen is niet mogelijk. Wilt u het product in een andere maat of kleur? Retourneer dan het product wat u had willen ruilen en bestel een nieuw product.