Welkom in onze wereld

Kennismaken met Sarah, owner Kidspakhuis

KIDSPAKHUIS, DE START VAN EEN NIEUW AVONTUUR

Hi! Wat fijn dat je een kijkje neemt in onze webshop. We vinden het ontzettend leuk dat jullie benieuwd zijn naar onze producten maar ook naar onze verhalen. Want naast de producten op het gebied van baby’s en kinderen, willen we jullie ook meenemen in verhalen over ons dagelijks leven en over de producten die je in de webshop kunt vinden.

In deze eerste blog gaan jullie mij, Sarah, beter leren kennen.  Ik ben Sarah, één van de gezichten achter Kidspakhuis. Ik ben 30 jaar en sinds 2014 getrouwd met de liefde van mijn leven, William. Samen hebben we een prachtig mannengezin! Milan, onze oudste zoon, is geboren in 2016 en gaat sinds dit schooljaar naar de basisschool. Sem, onze tweede zoon, is geboren in 2018. En sinds december 2020 hebben we Noud, onze derde musketier, mogen verwelkomen in ons gezin. Naast mijn fulltime rol als mama, echtgenote en de taken die komen kijken bij het runnen van Kidspakhuis, ben ik ook wijkverpleegkundige.

De droom om een webshop te starten is bij mij al even aanwezig. Na de zwangerschap van Sem heb ik al overwogen om iets voor mijzelf te beginnen. De vorm en inhoud daarvan had ik echt nog niet op papier, maar de wens was sterk aanwezig. Eind 2020 ben ik bevallen van onze derde prachtige zoon, Noud. Wat is het een gekke periode om zwanger te zijn en te bevallen. Beperkte bezoekregelingen, lockdowns, kraamvisite op 1,5 meter afstand. Dit in combinatie met de zorg voor het gezin zorgde ervoor dat ik op zoek was naar wat meer me-time. Ik vulde deze me-time in door het maken van in eerste instantie speenkoorden en bijtringen. De verkoop van deze handgemaakte items begon via instagram. Al snel breidde ik het assortiment uit met naamlampjes, wagenspanners, maxicosi spanners, stokke hangers en ik ontwikkelde een eigen babygym. Alles handgemaakt en dus uniek.

Maar ik hoor je denken, wat heeft dit alles te maken met Kidspakhuis? In de tijd dat ik deze handgemaakte producten aanbood op social media, verkocht mijn vriendin Marloes en mede gezicht achter Kidspakhuis ook zelfgemaakte producten aan op het gebied van baby’s en kinderen. We raakten in gesprek en besloten onze krachten te bundelen. Met veel enthousiasme, vastberadenheid en de steun van onze partners ontstond Kidspakhuis. Waar ik je nu dus met veel trots welkom heet. Ik hoop dat je je weg kunt vinden in onze webshop en dat we je blij kunnen maken met prachtige producten, van stapeltorens tot lakentjes, van bijtspeelgoed tot nachtlampjes.

We kijken er naar uit om jouw bestelling binnenkort mooi in te kunnen pakken en te verzenden. Tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *